Er du interessert i privattimer med hundeinstruktør?

Det er mulig å ta privattimer med hundeinstruktør, dersom du ikke har mulighet til å følge et kurs eller har utfordringer som gjør at dere trenger ekstra oppfølging.

Valp:

Har du fått valp i hus? En god start på hundeholdet kan være å investere i noen privattimer. Tilrettelagt undervisning hjelper deg med alt som er viktig å fokusere på tidlig i hundeholdet samt hvordan du skal starte treningen.

Hverdagslydighet:

Ofte er det lite som skal til for å endre hverdagsproblemer. På en privattime tar vi tak i akkurat de utfordringene dere har i hundeholdet. Eksempler på dette kan være gå fint i bånd, passering av andre hunder og folk, innkalling samt generelle kommunikasjonsproblemer mellom hund og eier..

Lydighet:

Skal du starte å trene lydighet eller har du lyst til å finpusse på øvelser før konkurranse? Med individtilpasset privatundervisning i konkurranserettet lydighet kommer du godt i gang med treninga. Ved privatundervisning kan du/dere snekre sammen et eget lydighetskurs.

Bruks:

Har du lyst til å lære mer om spor, rundering eller feltsøk? Privattimene legges opp etter ditt mål. Fra brukstrening som aktivisering til brukskåring eller konkurranse.

Priser for privatundervisning: 

  • 600 kr  (inntil 60 min),
  • Pakkepris 2000 kr for 4 timer. Pakkepris forutsetter at du forhåndsbetaler et gitt antall timer og at timene brukes i løpet av 6 måneder..

Ta kontakt for mer informasjon.

Les mer om min utdanning 

Privatundervisning