Oppdatert dato 02.03.2020

Når du bruker https://harmoniskhund.no gir du oss personopplysninger om deg.

I denne erklæringen kan de lese om hva slags informasjon vi henter inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker informasjonen til.

 

Hva er personopplysninger?

«Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Typiske personopplysninger er navn, adresse, telefonnummer, e-post og fødselsnummer.

Kilde: Datatilsynet

Hvem er ansvarlig for håndtering av personopplysninger og hvilke regler gjelder?

Det er Siwi Endresen som står bak https://harmoniskhund.no  og er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn ved bruk av side. For dette retter vi oss etter gjeldende personvernregelverk.

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Det er frivillig å oppgi personopplysninger.

 

Hvilke personopplysninger lagres og hva er formålet?

De som besøker https://harmoniskhund.no  kan frivillig gi personopplysninger ved å godta informasjonskapsler, sende henvendelser via e-post eller påmelding til kurs på siden.

 

Analyse

Vi bruker Google Analytics for å måle trafikk på nettsiden. Analytics gir blant annet informasjon om antall besøk, omtrentlig geografisk posisjon på besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvilke nettsider man kommer fra, hva slags nettleser man bruker, søkeord brukt i internsøk og hvor lenge besøket varer.

Informasjonen vi får fra Google Analytics er viktig i arbeidet med å utvikle en best mulig brukervennlig side. Informasjonen vi får fra Google Analytics brukes ikke til å identifisere deg som enkeltperson.

 

Påmelding til kurs

Vi har et påmeldingsskjema man kan bruke for å melde seg på kurs. Dette er naturligvis frivillig å bruke og følgende informasjon er mulig å registrere i skjemaene:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-post adresse
  • Informasjon om hunden din

 

Det er også et meldingsfelt der du kan beskrive din utfordring med hunden.

Informasjonen du registrerer lagres konfidensielt i våre systemer og vi deler ikke denne informasjonen med tredjepart.

 

Oversikt over opplysninger lagret om deg

Dersom du ønsker en oversikt over hvilken informasjon vi har lagret om deg kan du sende en e-post til post@harmoniskhund.no.

 

Det er du selv som eier informasjonen vi har lagret om deg så dersom du ønsker det vil vi slette den.