Det er jeg, Siwi Endresen, som står bak Harmonisk Hund på Haugalandet. Jeg kan hjelpe deg med hundekurs, valpetrening, privattimer, problematferd og fysioterapi.

Litt om min bakgrunn

Jeg bor sammen med hundene mine Zuki født i 2007 og Zana født i 2016.

Første hunden kom i hus i 1998, og siden da har hverdagen bestått av mye tur og trening av hund. Utallige kurs har det blitt i løpet av årene innen grunnlydighet, NKK Trinn 1 instruktør, NKK Trinn II BRUKS instruktør ( spor og rundering ), konkurranserettet lydighet, rallylydighet, hundens mentalitet og adferd samt bruks ( spor, rundering og feltsøk) for å nevne noe. Det har også vært enkelte innslag av kurs i agility og i hundesporten smeller.

5 fantastiske hunder

Hittil har jeg vært så heldig å få eie fem fantastiske hunder: blandingshundene Sheeba og Sasha samt Belgerne Tyson, Zana og Zuki. Schäferhundene Mia og Chicko var i hundeholdet tidlig på 2000 tallet. De to var begge omplasseringshunder som ble trent opp og omplassert videre til nytt hjem hvor de begge ble 13 år gamle og levde gode liv i hvert sitt fantastiske hjem!

Mange konkurranser

Interessen for lydighet har hele tiden vært sentral for meg, og både Sheeba, Tyson, Zana og Zuki har blitt vist frem i lydighetsringen. Sistnevnte ble champion i lydighet 2,5 år gammel, og med en 8 plass i Norgesmesterskap som beste resultat i 2009. Zuki konkurrerer også øverste klasse spor (A). I 2015 begynte Zuki og jeg å konkurrere i rallylydighet; hun ble Norgesmester i 2016! Zuki er trippelchampion ( lydighet, rally og utstilling).

Før hunder kom i hus, ble katten trent til å sitte på kommando samt å apportere. Klok og lærenem pus : )

I 2009 begynte jeg for alvor å interessere meg for fysisk trening av hund samt forebygging av skader. Etterhvert tok jeg et grunnkurs i hundemassasje for å kunne behandle egne hunder. En kan vel trygt si at dette grunnkurset var såpass interessant for meg at det ballet på seg. I 2012 ble jeg autorisert massasjeterapeut fra Nordisk hundemassasjeskole og har siden da jobbet med hundemassasje.

I 2013 tok jeg kurs innen laserterapi hos Lars Hode i regi av Nordisk Hundemassasje Skole. Lars Hode troner det svenske lasermedisinske selskapet og jeg fikk etter endt kurs sertifisering innen bruk av medisinsk laser.

I 2014-2015 har jeg tatt en videreutdannelse innen fysio- rehabilitering av hund og er nå autorisert fysio/rehabiliteringsterapeut.

Det er av vesentlig betydning for meg å videreutvikle mine kunnskaper samt å tilegne meg nye! Dette er hovedgrunnen til at mine kursdeltagere samt rehabiliteringspasienter til en hver tid får spesialtilpasset opplegg av meget god kvalitet.