Valpekurs

Valpekurset starter med en teorikveld der vi tar for oss aktuelle problemstillinger man møter i hverdagen som hundeeier. Vi tar også for oss det viktigste : hvordan bygge en bra relasjon gjennom lek og balansert trening. Deretter går kurset videre med praktiske treningsdager der det hovedsakelig legges vekt på å lære valpen grunnleggende ferdigheter som sitt, ligg, bli, innkalling, passeringer, båndtrening og sosialisering. Det blir også lagt opp til at kursdeltakerne er med og bestemmer hva de ønsker å trene på. Det brukes positive og belønningsbaserte treningsmetoder.

Valpekurs anbefales fra hunden din er ca. 12 uker og frem til den er cirka 7 måneder. Kurset går over 6 kvelder.

Alle som bor under samme tak som valpen går selvsagt med gratis på kurset. Jeg prioriterer små grupper på mine kurs da jeg ønsker at alle skal bli sett, hørt og få maksimalt utbytte av kurset! Melder du på valpekurs får du 10 % rabatt på hverdagslydighetskurs dersom du ønsker å ta et oppfølgingskurs. Det er mulighet for å trene under tak ved stygt vær.. Inkludert i kursprisen er statussjekk av hundens muskulatur (Krever timebestilling, verdi kr 300,- )

Januar 2019 : Teori kl 1730-1900 den 16/1. Praksis de fem påfølgende onsdagene. NB! Dette kurset er et spesialtilpasset kurs for hunder mellom 5-18 måneder.

 

Er du interessert i valpekurs? Meld deg på her.

Pris fra 1/9-18 1600 kr.