Hverdagslydighet

Kurset starter med en teorikveld der vi tar opp relevante utfordringer som dukker opp i hverdagen. Deretter går kurset videre med praktiske treningsdager der det legges stor vekt på å videreutvikle grunnferdighetene og passeringer. Vi trener på å gå fint i bånd, bli-øvelser med masse utfordrende forstyrrelser, innkalling i flere situasjoner, hilse pent ( ikke hoppe på folk )  og passering av andre hunder med mer. På kurset får du individuell instruksjon som legges til rette sånn at akkurat du og din hund skal få en mest mulig knirkefri hverdag. Det legges også stor vekt på å lese hundens språk.

Alle som bor under samme tak som hunden går selvsagt med gratis på kurset. Jeg prioriterer små grupper på mine kurs da jeg ønsker at alle skal bli sett, hørt og få maksimalt utbytte av kurset! .

Muligheter for å trene under tak hvis stygt vær. Kurset går over 6 kvelder. Inkludert i kursprisen er statussjekk av hundens muskulatur (Krever timebestilling, verdi kr 300,- )

Dette kurset passer for hunder fra 6 måneder. Hunder som har gått valpekurs kan også delta selv om de er yngre enn 6 måneder.

Januar 2019 : Teori kl 1730-1900 den 16/1. Praksis de fem neste onsdagene. NB! Dette kurset er spesiallaget for hunder som er veldig krevende i møtesituasjoner med hunder, andre dyr og folk, stort vokterbehov etc. Ta kontakt på mail for evt mer info!

Pris fra 1/9-18 kr 1600,-

 

Påmelding gjøres her.